keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ruokaa enemmän ruokaa

Minä Salka olen koira jolle ruoka on maistunut, ihan kaikki ruoka.paprikasta kaviaariin. En ole karppaaja tykkään lätyistä. Joo yhtenä jouluna saatiin kaviaaria vajaa teelusikallinen per nokka. Ihan kelpo ruokaa vaikka annos oli kyllä pienenpuoleinen.
 Eläkeläisenä saa  eläkeläisbonuksia, siis sellaisia herkkupaloja mitä ei tuo nuorempi sisko Eka saa, kuten nuolla jäätelöpaketin pahvit tai pullapitkosta kanttipalan.Eläkebonuksia alkaa samaan sen jälkeen kun täyttää 10 vuotta. Tosin en tiedä onko annokset sidottuna indeksiin. Mielestäni niiden pitäisi suureta siinä missä tulee kuukausia lisää mittariin. Syön ihan normi koirannappulaa, vaikka minut on sterilisoitu 2 vuotiaana eikä ole ollut ongelmia linjojen kanssa. Tosin annokset saisivat olla isompia, mutta muuten catering osaa työnsä.



Tässä saa kyytiä hammskivi ja hirvenjalka. Vaikka minulta on poistettu vanhuuden vaivoina yksi kulma- ja poskihammas ei se haittaa luuhommissa. Se mikä kalustossa menetetään korvataan kokemuksen tuomalla tekniikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti